Szállítási és fizetési feltételek és módok

6. SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK ÉS MÓDOK

6.1. Szállítási feltételek és módok, szállítási határidő

A vásárlás feltétele, hogy a Vásárló a megrendelés során magyarországi szállítási címet jelöljön meg, mert a Szolgáltató szállítást csak Magyarország közigazgatási határain belül vállal.

Futárszolgálat: A Hudák Kft. által forgalmazott termékek kiszállítása - amennyiben az Ügyfél ezt a szállítási módot választotta – Hudák Kft. vagy a Hudák Kft. által megbízott futárszolgálattal történik, amely esetben a szállítás díja a szállítási távolságtól függően az alábbiak szerint alakul:

Településen belül

4.000,- Ft

1-5 km

6.000- Ft

5-10 km

8.000,- Ft

10-20 km

10.000,- Ft

20-30 km

15.000,- Ft

30-40 km

20.000,- Ft

40 km felett

egyedi ajánlat

A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon általánosságban 8-16 óra között történik. A kiszállítás megkezdéséről a futárszolgálat e-mail és/vagy sms üzenetben tájékoztatja. Ha a csomag felbontását követően észleli a termékek sérülését, azonnal vegye fel a kapcsolatot a Szolgáltatóval a hibás termék mielőbbi cseréje érdekében!

Hasznos lehet, ha a csomagról, vagy annak felbontását követően a sérült termékről fényképet készít és azt e-mailen elküldi a Szolgáltatónak! Ez esetben jelentősen felgyorsíthatja az ügymenetet, illetve segítségünkre lehet, hogy a jövőben a logisztikai szolgáltatónknál eljárjunk az ilyen hibás teljesítések kiküszöbölésére! Előre is köszönjük segítségét!

Személyes átvétel: A termék értékhatártól függetlenül díjmentesen átvehető az erre vonatkozó értesítést követően a megrendeléskor megadott üzletben.
ADR előírások szerinti saját szállításunkkal és/vagy üzleteinkben személyesen lehetséges a webshopunkban esetlegen található veszélyes termékek átvétele.


6.2. Szállítási határidő: készleten lévő termékek esetén a beérkezett megrendelés időpontjától számított 5-13 napon belül, egyéb esetben külön egyeztetés alapján. Az a termék, amelyik nincs raktáron, annak kiszállításáról a Szolgáltató értesítést küld e-mailben az Ügyfélnek. A pontos szállítási határidő minden esetben közlésre kerül a rendelés megerősítésekor!


6.3. Fizetési feltételek

6.3.1. A termék üzletben történő személyes átvétele esetén az Ügyfél választása szerint a termék ellenértékét készpénzben vagy bankkártyával (Maestro, Visa, Mastercard bankkártyákat és Apple Pay-t fogadunk el) is megfizetheti.

6.3.2. A termék házhoz szállítása esetén az alábbi fiztési módok közül választhat:

a) A termékek ellenértékét és a szállítási költséget banki átutalás útján előre is rendezheti. A megrendelést követően a Hudák Kft. díjbekérőt állít ki, melyet az Ön által megadott e-mail címre küld ki. A dokumentum megérkezése után utalja át az összeget hivatkozva a díjbekérő számra. Az átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett neve: Hudák Kft.

Kedvezményezett bankja: K&H Bank Zrt.

Kevezményezett bankszámlaszáma: 10403071-50515556-57501000

Megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni: vásárló neve és a díjbekérő száma

b) Utánvétel

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ez a fizetési mód rendelési értékhatártól illetve a megrendelt áru mint csomag súlyától függően korlátozva van, így utánvételt mint fizetési módot kizárólag 500.000,- Ft rendelési összérték van lehetősége választani az ügyfélnek.

Az áru ellenértékét és a szállítási költséget a csomag kézhezvételekor a futárnak kell kifizetni készpénzben. A szállítási szolgáltató a küldeményt kizárólag a feladó által megjelölt összeg beszedése után kézbesíti az átvevő részére, majd a kifizetett összeget eljuttatja a feladó részére.

c) Bankkártya

Bankkártyás fizetési mód választására csak üzleti átvétel során van lehetőség.

Jogfenntartás, tulajdonjogi kikötés

Amennyiben az ügyfél korábban már úgy rendelt terméket, hogy azt a kiszállítás során nem vette át (ide nem értve azt az esetet, amikor elállási jogával élt), vagy a termék nem kereste jelzéssel érkezett vissza az Eladóhoz, az Eladó a megrendelés teljesítését a vételár és a szállítási költségek előre történő megfizetéséhez kötheti.
Eladó visszatarthatja a termék átadását, ameddig nem győződik meg arról, hogy a termék árának kifizetése sikeresen megtörtént az elektronikus fizetési megoldás használatával (ideértve azt az esetet is, amikor az átutalással fizetett termék esetén vevő a tagállama szerinti pénznemben utalja el a vételárat és az átváltás, valamint a banki jutalékok, költségek miatt Eladó nem kapja meg teljes mértékben a vételár és aszállítási díj összegét). Amennyiben a termék ára nem került teljes mértékben kifizetésre, az Eladó a vételár kiegészítésére hívhatja fel a Vevőt.

6.5. Számla: Szolgáltató az Ügyfél részére a kifizetés igazolására, a megrendelés elküldését követően elektronikus számlát állíthat ki az Ügyfél által megadott email címére. Jelen ÁSZF elfogadása az elektronikus számlabefogadó beleegyezésének minősül. Az ÁSZF elfogadását követően az Ügyfél hozzájárul ahhoz, hogy számára a Szolgáltató elektronikus számlát állítson ki. Jelen hozzájárulás visszavonására a Hudák Kft. Ügyfélszolgálatához intézett egyértelmű beleegyezés visszavonására irányuló nyilatkozattal van lehetőség.

A termék átvételekor (bármely üzletben, kiszállítás során a futártól történő átvétel stb.) a Szolgáltató az Ügyfél részére a vásárlás igazolására, papíralapú számlát ad.

Azok az Ügyfelek, akik az online megrendelés során a személyes átvételt választották, a kiválasztott üzletben kapnak nyomtatott számlát a Szolgáltatótól mint eladótól.