Magunkról


A Hudák név immár 25 éve ismert a Tápióvidék kereskedelmében. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően üzleteink a klasszikus "vasbolt"-ot is megőrizve ma már áruházakként működnek. A barkácsáruk mellett kiemelt figyelmet kap a különböző igényeknek és pénztárcáknak megfelelő szerszámgépek szakkereskedelme, de a legtöbb szakma kéziszerszámai is megtalálhatóak boltjainkban.

A jelentős festékgyárak termékei mellett glettek, faipari; bel- és kültéri ragasztók és számítógépes színkeverési lehetőség is várja vásárlóinkat. Az építőipari termékeink eddig is igen széles kínálata gyömrői telephelyünkön csempékkel-padlólapokkal bővült. A kertészetben dolgozók is megtalálnak minden szükséges eszközt: vetőmagot, növényvédőszert és kertápoló termékeket.

A háziasszonyok a konyhafelszerelések között keresgélhetnek, míg a fiatalok az autóhifi termékek közül válogathatnak. Nagykátai telephelyünkön bútor bemutatóterem is található.

A nagykátai áruház 600 négyzetméteres, illetve a gyümrői üzlet 400 négyzetméteres emeletén is fitnesstermet működtetünk immár 5. éve a legkorszerűbb gépekkel felszerelve.

 

 

Kereskedéseinkben hozzáértő, nagy tapasztalattal rendelkező eladók várják Önöket!